Produktbild 1
  • Forkish, Ken
  • Flour Water Salt Yeast

  • The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza, Unterstützte Lesegerätegruppen: PC/MAC/eReader/Tablet
  • E-Book,
  • Ten Speed Press
  • (2012)
  • Format: EPUB
  • (Adobe DRM)
39,09 €
inkl. MwSt.
zzgl. Versandkosten
sofort verfügbar

From Portland's most acclaimed and beloved baker comes this must-have baking guide, featuring recipes for world-class breads and pizzas and a variety of schedules suited for the home baker.In Flour Water Salt Yeast, author Ken Forkish demonstrates that high-quality artisan bread and pizza is within the reach of any home baker. Whether it's a basic straight dough, dough made with a pre-ferment, or a complex levain, each of Forkish's impeccable recipes yields exceptional results. Tips on creating ...

Weiterempfehlen:

DETAILS

  • Flour Water Salt Yeast
  • The Fundamentals of Artisan Bread and Pizza, Unterstützte Lesegerätegruppen: PC/MAC/eReader/Tablet
  • Forkish, Ken
  • E-Book
  • Sprache: Englisch
  • ISBN-13: 978-1-60774-274-6
  • Titelnr.: 39971203
  • Gewicht: 0 g
  • Ten Speed Press (2012)
  • Ten Speed Press
  • P. O. Box 7123

Bewertungen (0)
Jetzt bewerten

Mehr von Ken Forkish

Gesamtsummeinkl. MwSt.

Sie haben bisher keine Artikel in deinen Warenkorb gelegt. Bitte verwenden Sie hierfür den Button 'kaufen'.